29/3/19

ΑΒ Βασιλόπουλος: Στήριξη έως 250.000 ευρώ για να ανοίξεις το δικό σου σούπερ μάρκετ


Τη δική της πρόταση στην αγορά του franchise έχει αναπτύξει τα τελευταία 15 χρόνια η AB Βασιλόπουλος τόσο στα μαγαζιά γειτονιάς (AB Shop & Go) όσο και με μεγαλύτερα σημεία (AB Food Market). Τις προτάσεις αυτές τις παρουσίασε και στους νέους ενδιαφερόμενους πριν από λίγες ημέρες στην έκθεση KEM Franchise.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική της ανακοίνωση περισσότεροι από 1.000 επισκέπτες του περιπτέρου της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από εξειδικευμένους εκπροσώπους της ΑΒ σχετικά με τα καινοτόμα σχήματα της και τη δυνατότητα να ενταχθούν στο εξελισσόμενο δίκτυο franchiseτης εταιρείας.

ΑΒ Shop & Go

Η ΑΒ Βασιλόπουλος το 2014 δημιούργησε τα AB Shop & Go- μικρά οργανωμένα καταστήματα που καλύπτουν τις ανάγκες των καθημερινών αγορών κάθε γειτονιάς, ανάγκες άμεσης κατανάλωσης καθώς και έκτακτες. Αποτελούν μία οικονομική και ποιοτική λύση , κοντά σε κάθε νοικοκυριό.

Χωροθετείται σε πυκνοκατοικημένες γειτονιές αστικών κέντρων ή σε σημεία μεγάλης συγκέντρωσης, όπως σταθμό μέσων Μαζικής Μεταφοράς, σημεία πυκνής συγκέντρωσης χώρων εργασίας, σχολεία κτλ. Προσφέρει υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και διευκολύνει τις αγορές. Ο χώρος πώλησης είναι από +/- 120τ.μ. έως 200τ.μ., χωρίς να συμπεριλαμβάνεται ένας επιθυμητός μικρός χώρος αποθήκης.

H ΑΒ Βασιλόπουλος υποστηρίζοντας κάθε νέο συνεργάτη προσφέρει 100.000 ευρώ για την αγορά εξοπλισμού.



AB Food Market

Το AB Food Market έχει στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών του καταναλωτή σε τρόφιμα και ποτά. Με οικείο χαρακτήρα, το μέσης έκτασης κατάστημα, προσφέρει φιλική εξυπηρέτηση και μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων, σε τιμές προσιτές για όλους.

Ο χώρος πώλησης είναι από +/- 300 τ.μ. έως 600 τ.μ., χωρίς να συμπεριλαμβάνεται ο χώρος αποθήκης. Διαθέτει χώρο στάθμευσης με τουλάχιστον 20-25 θέσεις, και να χωροθετείται σε πόλεις και κωμοπόλεις της περιφέρειας, καθώς και τουριστικά κέντρα μεγάλης συγκέντρωσης παραθεριστών και μεγάλης εποχικής διάρκειας.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, στηρίζει διαρκώς τους συνεργάτες της, ώστε να αντεπεξέλθουν στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς και υποστηρίζει την επένδυση έως 250.000 ευρώ για αγορά εξοπλισμού σε κάθε υποψήφιο συνεργάτη.

Το πλήρες σχέδιο παροχών περιλαμβάνει πλεονεκτήματα όπως, μεταξύ άλλων, αρχική και συνεχή εκπαίδευση, διαρκή και συνεπή τροφοδοσία και ανεφοδιασμό, εμπορική στρατηγική, την καλύτερη τεχνογνωσία στον κλάδο, πολύχρονη εμπειρία και ισχυρή δυναμική ανάπτυξης.