7/6/18

Πόσο θα σας κοστίσει για να ανοίξετε το δικό σας Flocafe Street


Η ιστορία της Flocafe ξεκίνησε το 1994 όταν πρωτολειτούργησε το πρώτο κατάστημα στην Λ. Κηφισίας στην Αθήνα καθιερώνοντας τον espresso καφέ στην συνείδηση των καταναλωτών.

Το 2014 επαναπροσδιορίστηκε ως Flocafe Espresso Room προσφέροντας στους καταναλωτές την απόλυτη συνολική εμπειρία καφέ εστιάζοντας σε όλες τις φάσεις από την παραγωγή, το σερβίρισμα το περιβάλλον, την ποικιλία γεύσεων κτλ.

Την τελευταία εξέλιξη αποτελούν τα Flocafe Espresso Room Street τα οποία είναι μικρότερα σε μέγεθος καταστήματα σε προσεκτικά επιλεγμένα σημεία, προσφέροντας μοναδική εμπειρία καφέ on the go και delivery.

Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός πως τα Flocafe Espresso Room ανήκουν στον όμιλο Vivartia που είναι ο μεγαλύτερος όμιλος εταιρειών στην Ελλάδα.



Προφίλ υποψηφίου franchisee

Το concept Flocafe Espresso Room είναι σχεδιασμένο ώστε να μην είναι απαραίτητη η αυτοαπασχόληση του franchisee. Παρόλα αυτά, η δική μας προσωπική εκτίμηση είναι πως σε ένα κατάστημα επισιτισμού ο ιδιοκτήτης, ακόμα και εάν δεν έχει συγκεκριμένο ρόλο στην παραγωγική διαδικασία ή στην εξυπηρέτηση, πρέπει να φροντίζει ώστε να δημιουργεί προσωπικές σχέσεις με τους πελάτες, να ελέγχει την τήρηση των διαδικασιών λειτουργίας, αλλά και αυτών που σχετίζονται με την ασφάλεια των τροφίμων και φυσικά να επιτηρεί το στοκ των πρώτων υλών και να επιβλέπει την χρηματοοικονομική διαχείριση.

Εάν λοιπόν είστε ένας κοινωνικός άνθρωπος που του αρέσει να δημιουργεί και να καλλιεργεί διαπροσωπικές σχέσεις με άλλους ανθρώπους, ενώ παράλληλα θα τους εξυπηρετείτε σαν να είναι καλεσμένοι στο σαλόνι του σπιτιού σας και διψάτε για συνεχή μάθηση και βελτίωση τότε διαθέτετε τα κατάλληλα προσόντα για να δημιουργήσετε το δικό σας κατάστημα Flocafe Espresso Room.

Επικοινωνία
Εάν επιθυμείτε μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με την ομάδα των Flocafe Espresso Room στο τηλέφωνο 210 3541600, www.flocafe.gr, chanik@vivartia.com


Πηγή: workenter.gr