25/2/18

Πρόγραμμα «δεύτερης ευκαιρίας» για μικρές προβληματικές επιχειρήσεις


Yπηρεσίες οι οποίες αποσκοπούν στη διάσωση ή αναδιάρθρωση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων προσφέρονται πλέον μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος «Έγκαιρη Προειδοποίηση», το οποίο «τρέχουν» στην Ελλάδα το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ.

Πρόκειται για μια «δεύτερη ευκαιρία», η οποία δίνεται σε επιχειρήσεις με προβλήματα βιωσιμότητας μέσω δωρεάν υπηρεσιών στήριξης από εξειδικευμένους συμβούλους, νομικούς, λογιστές και φοροτέχνες, αλλά και 112 εμπειρογνώμονες – μέντορες διαφόρων ειδικοτήτων.



Το πρόγραμμα αφορά σε επιχειρήσεις, οι οποίες απασχολούν έως 50 άτομα προσωπικό και λειτουργούν τουλάχιστον τρία χρόνια, ενώ στο πλέγμα των υπηρεσιών που μπορούν να λάβουν περιλαμβάνονται: αρχική ανάλυση, αξιολόγηση και διάγνωση της υφιστάμενης κατάστασής τους και στη συνέχεια, συμβουλευτική υποστήριξή τους για την υλοποίηση των απαιτούμενων ενεργειών με σκοπό την διάσωσή τους ή και την ανάπτυξή τους.

Οι ενδιαφερόμενοι για το πρόγραμμα «Έγκαιρη Προειδοποίηση» μπορούν να απευθύνονται στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας στα τηλέφωνα επικοινωνίας 210 -3380279, 210-3380210, 210-3380236,e-mail:infoprograms@eea.gr