8/3/18

Συνεργάτες franchise αναζητεί η Wind


Την επέκταση και διεύρυνση του δικτύου των καταστημάτων της σε ολόκληρη την Ελλάδα επιδιώκει η WIND με την παρουσία της στην 20η Διεθνή Έκθεση KEM Franchise που θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 12 Μαρτίου 2018 στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας.

Η ανάπτυξη της αλυσίδας WIND μέσου του θεσμού franchise αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της εμπορικής στρατηγικής της εταιρείας, που χάρη στις συνεχείς επενδύσεις της σε υποδομές νέας γενιάς τόσο στην κινητή τηλεφωνία (4G, 4G+) όσο και στη σταθερή τηλεφωνία και το Internet (Οπτικές Ίνες), προσφέρει στους συνδρομητές της εξαιρετικές υπηρεσίες επικοινωνίας καλύπτοντας κάθε τους ανάγκη.



Έχοντας επενδύσει 20 εκατ. Ευρώ για την ανανέωση και την προσθήκη νέων καταστημάτων, η WIND σήμερα διαθέτει 264 καταστήματα σε όλη τη χώρα που λειτουργούν αποκλειστικά με τη μέθοδο franchise και αποτελούν παραδείγματα επιτυχούς επιχειρηματικότητας.

Θέλοντας να επεκτείνει το δίκτυο των σημείων πώλησης σε ολόκληρη την Ελλάδα, η WIND αναζητά συνεργάτες με όραμα και συμμετέχει στη μεγαλύτερη κλαδική έκθεση KEM Franchise (περίπτερο Νο 5-7), όπου εκπρόσωποι από το τμήμα λιανικών πωλήσεων της WIND θα ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους για τις ευκαιρίες ανάπτυξης που προσφέρει η εταιρεία.