24/10/12

Δωρεάν προώθηση επιχειρήσεων στο Ίντερνετ από τον ΟΤΕ

Με μια νέα πρωτοποριακή πρωτοβουλία «η επιχείρησή σου.gr» ο ΟΤΕ δίνει τη δυνατότητα, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες να προωθήσουν την επιχείρησή τους στο Internet, εύκολα, γρήγορα και εντελώς δωρεάν για έναν ολόκληρο χρόνο.

Μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο site, το www.yourbusiness.gr και μέσω ενός απλού και εύχρηστου εργαλείου ο ενδιαφερόμενος μπορεί να δημιουργήσει το site ή το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησής του, επιλέγοντας την ηλεκτρονική διεύθυνση (url/domain) που επιθυμεί.

Το site ή το ηλεκτρονικό κατάστημα φιλοξενείται δωρεάν για ένα χρόνο στις ασφαλείς υποδομές του ΟΤΕ, ενώ ο ίδιος αναλαμβάνει τη διαχείριση και την ανανέωση των πληροφοριών με τη συχνότητα που επιθυμεί.

Video μαθήματα κατευθύνουν τον χρήστη καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας δημιουργίας ή ανανέωσης του site. Επίσης περιλαμβάνονται και επιπλέον δυνατότητες, όπως:
•η ενημέρωση για την πορεία του site μέσω στατιστικών στοιχείων,
•η προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών μέσω email ή SMS,
•η χρήση social media καθώς και ο σχεδιασμός αφισών και επαγγελματικών καρτών.

Ταυτόχρονα παρέχονται online βοήθεια, αλλά και τηλεφωνική υποστήριξη για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μέσω του 13818.

«Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έρχεται να ενισχύσει την ελληνική επιχειρηματικότητα. Η ανάπτυξη και οι ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης αποτελούν για τον ΟΤΕ βασικά σημεία αναφοράς, στο πλαίσιο της δέσμευσης «Μαζί, είμαστε ένα», σε μια νέα εποχή της σχέσης μας με τον πελάτη», σημειώνει ο Θάνος Φαλάγγας, Διευθυντής Marketing Εταιρικών & Επιχειρησιακών Πελατών Σταθερής & Κινητής Τηλεφωνίας Ομίλου ΟΤΕ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: